Hungary Live

Megnyerük a Vidékfejlesztési Minisztérium pályázatát:
ismerd meg a hungarikumokat...

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, kutatásának, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására írta ki a HUNG-2013 számú pályázatát.

A H-Net Nyelvi Központ ennek keretéban a diaszpórát tekinti legfőbb célcsoportjának. Interaktív online előadásunk számukra igyekszik átfogó képet nyújtani e különleges nemzeti értékeinkről.  (Tovább...)


Kapcsolódj be a magyar kultúra érverésébe

Interaktív, videostreaming technológián alapuló műsoraink segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd az aktuális színház- és filmbemutatókat, koncerteket, és a legújabb irodalmi műalkotásokat, könyveket.

Egy moderátor segítségével saját helyi magyar közösséged körében beszélgethetsz magával az előadóval, kérdezheted őt munkásságáról, motivációiról, terveiről.

Az interaktív felolvasóest, és filmbejátszások színesítik az eseményeket. Légy Te is részese hazánk pezsgő, lüktető kulturális életének.

Keresd az előadásokat Unicum Hungaricum programjaink keretében.

A nemzeti örökség a Tiéd is

Ismerd meg hazánk történelmét, kulturális örökségét a TLT interaktív előadásai segítségével.

Találkozz irodalmi, zenei, művészeti kincseinket jól ismerő előadókkal, történészekkel, kutatókkal, képzőművészekkel, akik a maguk területén szaktekintélynek számítanak.

Kérdezz, és szabj új irányt az előadásnak. Ennyiben más és speciális az adássorozat, mint egy hagyományos TV műsor.

Tudj meg többet "Fiadnak hagy örökül" programunkról.
 

Anyanyelvi órák

Élj bárhol a világon, a TLT segítségével mégis itthon tanulhatsz, a legjobb magyarországi tanároktól, virtuális tantermeinkben. Légy a magyar nyelvet tanuló közösségünk tagja, vagy alakítsd ki saját közösséged a TLT kreatív online nyelvoktató platform segítségével.

Virtuális tantermeinkben élő videós órákon vehetsz részt, és elsajátíthatod a mai szépirodalmi nyelvet és mindennapi használatban lévő nyelvi elemeket. Első, második vagy harmadik generációs külhoni magyarként saját otthonodból lehetsz köztünk.

További információt itt találsz, a "Nyelvében él a nemzet" program keretében.

Családod teljes története korhű filmen

Mindannyunk élete egy külön történet, melyek a generációk során, családtörténetünkben összefonódnak. Mit adunk át saját élményeinkből, élettörténetünkből utódainknak?

Családfakutatással ötvözött mélyinterjú alapján, korhű dokumetumok, bejátszások, felvételek használatával készítjük el a külhoni magyar családok generációkon átívelő történetét, HD minőségű felvételen.

Hagyd örökül élményeidet, az élettapasztalatodat.

Olvasd el részletes leírásunkat a Family Story In History oldalon.


 © 2013 | H-Net Nyelvi Központ Kft


Legjobb videóink

Készítő: sg
Kategória: Hírek
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: ZH
Kategória: Kultúra és társadalom