"Fiadnak hagyd örökül"

Interaktív kávéházi beszélgetések

A magyar nyelv és kulturális nemzeti örökség interaktív kávéház élőadás sorozatában a külhoni magyar közösségek számára közvetítünk tematikus adásokat történelmi, irodalmi, zenei, és képzőművészeti témákban.

Nappaliból az előadásra

A határokat nem ismerő, interneten alapuló ustream technológiának köszönhetően külhoni honfitársaink a saját lakhelyükön, interaktívan vesznek részt a Magyarországról közvetített adásokon az egyes téma neves szakértője által vezetett előadásban, beszélgetésben. Kérdéseikkel, megállapításaikkal fűszerezve, vagy akár új irányt mutatva a beszélgetésnek.

Miért interaktív?

Barátai, családja körében vehet részt az előadásokon, kérdezhet, hozzászólhat, alakíthatja a téma feldolgozását. Személyesen teheti fel kérdéseit a szakterületet értő és képviselő előadóknak, ennyiben más és speciális az adássorozat, mint egy hagyományos TV műsor.

Minden korosztályhoz szól

Életkori sajátosságok figyelembe vételével kidolgozott tematikáink a legfiatalabb, 5 éves gyerektől kezdődően a középiskolások megszólításán át a felnőtt korosztályhoz is szólnak.

Programunkat megtekintheted itt, ha pedig már regisztráltál, az előadásokra jelentkezhetsz itt.

 

 


Legjobb videóink

Készítő: sg
Kategória: Hírek
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: ZH
Kategória: Kultúra és társadalom