Művelődj Határok Nélkül

Szerezz élő tudást interaktív előadásokon

Lépj be virtuális termeink egyikébe, és vegyél részt élő, videókapcsolatra épülő óráinkon, vagy előadásainkon. Regisztrálj, és kövesd a legnépszerűbb előadók tevékenységét, jelentkezz az előadásaikra és vegyél részt rajtuk otthonod kényelméből. Ehhez csak egy webkamerára és egy mikrofonra van szükséged. Válogass ingyenesen elérhető, hasznos és praktikus online gyakorlataink közül. Növeld tanulásod hatékonyságát úgy, hogy összeválogatod a Neked igazán fontos ismereteket a palettáról.

Kérdezz élőszóban a legjobb előadóktól

Az előadásokat akár Te is alakíthatod. Felteheted, vagy beküldheted kérdéseidet, amelyekre az előadó vagy a csoporttársaid válaszolnak. Megteheted ezt élőszóban, online videokapcsolaton keresztül, vagy ha szeretnél a háttérben maradni, chat segítségével is kérdezhetsz. Közben pedig nyomon követheted, hogy mit kérdez a többi résztvevő.

Gyűjtsd össze az előadások videóit a fiókodban és nézd vissza őket, amikor csak szeretnéd

Az előadásokat felveheted és elmentheted TLT fiókodban. Bármikor visszanézheted ezeket, teljesen ingyen. Ha valami felkeltette a figyelmedet, de nem akartál rákérdezni az előadás során, később bármikor visszakeresheted. Ha további anyagra van szükséged az adott témában, keress az ingyenesen elérhető előadások, tanórák, videók és tesztek között, vagy vásárold meg az előadó egyéb anyagait. Válaszd ki azt, ami Neked leginkább a hasznodra lehet, és gyakorolj akkor, amikor időd engedi.

Gyakorolj tesztjeinkkel, online próbavizsgáinkkal

Regisztrálj, lépj be az oldalra és keress rá azokra a témakörökre, amelyek Téged érdekelnek. Válogathatsz a videók, az élőben rögzített előadások és a tanórák között a Kategóriák segítségével, vagy egyszerűen írd be a kulcsszavakat a keresőbe. A teszteket annyiszor töltheted ki, amennyiszer szükséges.

Mobil tanulás – az összes anyagod okostelefonon

A TLT összes anyagát elérheted és használhatod okostelefonon vagy táblagépen is. Így mindig elérheted a legfrissebb és leghasznosabb tananyagokat.

 

 


Legjobb videóink

Készítő: sg
Kategória: Hírek
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: ZH
Kategória: Kultúra és társadalom