A Te Online Akadémiád

Élő, interaktív órák

Tarts élő, interaktív, videós órákat tanulóidnak. A kristálytiszta képnek és hangnak köszönhetően úgy érezd magad, mintha személyesen jelen lennél az órán, miközben otthonod kényelméből tanítasz.

Online tanműhely szemtől szemben

Hívj meg egy vagy több tanulót, hogy csatlakozzanak virtuális órádhoz, vagy alkotó, gondolkodó műhelyedhez. A résztvevők interaktív módon vehetnek részt az eseményen, feltehetik kérdéseiket Neked vagy egymásnak, miközen az irányítás végig a kezedben van, mivel az órákon csak a maghívottak vehetnek részt. Vedd fel az órát és ha szeretnéd, később könyen megoszthatod a felvételt a résztvevőkkel.

Tarts előadást diákok ezreinek

Hozz létre virtuális, interaktív előadásokat, oszd meg az esemény meghívóját a résztvevőkkel emailben, vagy a profil oldaladon. A videostreaming technológiának köszönhetően egy időben akár több ezren is figyelemmel kísérhetik az előadásodat, bárhol a világon. A résztvevők feltehetik kérdéseiket chaten keresztül, melyre élőszóban válaszolhatsz. Rögzítsd az eseményt és oszd meg az érdeklődőkkel.
 

Kreatív eszköz tanároknak

A TLT segítségével online tanfolyamokat is létrehozhatsz. Adj hozzá videót, teszteket, feltöltött és letölthető dokumentumokat a tanfolyamhoz, készíts érdekes interaktív anyagokat. A TLT segítségével online vizsgáztathatod tanuóidat, és megszabhatod, mennyi idő áll a  rendelkezésükre, hogy kitöltsék a teszteket. A vizsga eredményeit a rendszer automatikusan kiértékeli, és elküldi TLT fiókodba, így nem kell többet a tesztek pontozásával törődnöd.

Oszd meg tanfolyamaidat

Hozz létre nyilvános, bárki által kereshető tanfolyamokat és így találj követőkre, új tanulókra. Publikálj, hogy megtaláljanak. Nyilváos tanfolyamaidat bárki megtalálhatja a keresőn keresztül. Hozz létre zárt tanfolyamokat, és csak az fog hozzáférni, akivel a tanfolyam linkjét megosztod. 

Keress pénzt feltöltött anyagaiddal

Minőségi munkáiddal pénzt is kereshetsz. Akassz árcímkét a legjobb tanfolyamaidra, videóidra, és áruld őket a TLT segítségével. A vásárlásokat és kifzetéseket a profil oldaladon ellenőrizheted.

 


Legjobb videóink

Készítő: sg
Kategória: Hírek
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: sg
Kategória: Művészet és szórakozás
Készítő: ZH
Kategória: Kultúra és társadalom